Публикувано на: 16/06/2022

Иновациите на телефон iPhone 11, iPhone 11 Pro и 11 Pro Max

Двегодишният iPhone 11 на Apple все още се предлага като рентабилна опция с по-ниска цена, включващ камера с двоен обектив, набор от цветови опции и много други екстри. Ако бюджета не ви достига, винаги можете да намерите вашият Apple iPhone 11 втора ръка от реномиранa компания, която се занимава с реновирани и преоценени смартфони - така ще спестите пари, а ще можете да получите страхотна джаджа на супер цена.

Apple iPhone 11 е представен през септември 2019-та година и Apple продължава и досега да го продава като бюджетна опция с по-ниска цена заедно със следващите поколения iPhone включително и гамата iPhone 13. Apple iPhone 11 разполага с 6,1-инчов дисплей, камера с двоен обектив и чип A13 Bionic.

Цветови вариации, видове покритие и други екстри

  • Покритие

След шест месеца употреба без калъф, гърба на телефоните iPhone 11 и iPhone 11 Pro все още няма нито една драскотина или пукнатина. Гърба с текстура и матирано стъкло на телефона iPhone 11 Pro се усеща мек, гладък и издръжлив. Телефонът е лесен и удобен за хващане и носене и никога не се усеща сякаш ще се изплъзне от ръката ви. И все пак, ако не ви се дават толкова много пари него, а искате да го имате, можете да си закупите телефон iPhone втора ръка с гаранция.

Междувременно телефона iPhone 11 има лъскав стъклен гръб, който се чувства хлъзгав в ръката ви, а дисплея също така е склонен към размазване и зацапване.

  • Цветове

Що се отнася до цветовете, телефоните iPhone 11 имат по-добри решения в сравнение с iPhone 11 Pro. Можете да закупите телефона iPhone 11 в шест мега ярки и забавни цвята докато iPhone 11 Pro е по-малко крещящ и се предлага в четири доста сериозни покрития - космическо сиво, сребристо, златисто или среднощно зелено. Изборът е голям и винаги можете да изберете нещо, което да ви допада на дадена цена, а ако не е към бюджета ви, бихте могли да купите телефон iPhone втора ръка на значително по-ниска цена.

custom dimensions 1200x800 px 87
Apple iPhone 11

iPhone имат безжично зареждане и поддържат бързо зареждане, но само телефоните iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max идват при вас с 18-ватовото зарядно устройство, което е необходимо за бързо зареждане. Кофти е, че телефона iPhone 11 не идва с това зарядно устройство и че ще трябва да го купите отделно, ако го искате.

Победител: Относно цветовете, iPhone 11 печели този рунд.

Други публикации

crossmenu