Публикувано на: 19/08/2021

Биополетата около Мадарският конник

В действителност старите български царе са имали резиденция в района и може би са скрили някои от богатствата си там.

Милан Миланов вярва, че има още по-основателни причини да вярваме, че тези легенди всъщност са реалност. Под Мадарския конник има огромни подземия като в тях има още 2 конника, но изработени от злато. Има човек българин, който е влизал в подземията под Мадарския конник и е видял вътре какво има.

Миланов описва точно тези тайни подземия в своята книга Тайните подземия на България като там основавайки се на записките на Кръстьо Пулев, който провежда експедиция през 1937-ма година, Миланов разказва подробно преживяванията на Кръстьо Пулев и какво той е видял в тайните подземия под Мадарския конник.

1 (1)

В книгата на Миланов се описва как Кръстьо Пулев заедно с хората от неговата експедиция премахват огромна стоманена плоча за да влязат в подземето под Мадарския конник. Към това подземие според Пулев има три входа като най-очевидният, който може да бъде намерен е ако се проследи копието на Мадарския конник. Когато успяват да влязат в тайното подземие надолу водят 87 стъпала изсечени от чист мрамор.

Но има и много капани, които са предназначени да предпазят тайното подземие от нежелани посетители, но експедицията успява да обезвреди абсолютно всеки от тези капани. Когато влизат в подземието под Мадарския конник се оказва, че това всъщност е една огромна естествена пещера с 5 зали.

подземия

В първата зала те намират скелетите на 4000 човека, които са били погребани в подземието. В останалите четири зали пък откриват несметни богатства, ковчези пълни със злато, стари книги, свитъци и още много богатства, които се крият в четирите зали.

В една от тези зали дори намират още един мадарски конник, който е с размери 6 на 6 метра и е обкован с чисто злато, платина и разноцветни диаманти. На излизане от тази тайна пещера обаче водачът на експедицията  - професорът, който всъщност знае къде се намират всичките тайни входове се изгубва и останалите членове на експедицията не могат да го намерят повече от 6 дни, след което се отказват да го търсят.

Официалната теория е, че водачът на експедицията се е загубил, защото се е върнал да изследва някоя от залите, но тъй като това е своеобразен лабиринт, той не успява да намери правилния изход и не успява повече никога да се завърне. 

Други публикации

crossmenu